Nåle og tarmskylning fjernede hudproblemer

Nåle og tarmskylning fjernede hudproblemer

Ung kvinde fra Billund måtte gennem mange gener med “psoriasis-lignende”udslæt. Men efter behandling hos en lokal akupunktør, som også gav hende tarmskylninger, kan hun atter nyde livet.

Majbritt Christensen på 20 år havde gennem længere tid haft problemer med udslæt på hænderne, men i sommeren 2007 gik det helt galt. Hun havde røde hænder og på den højre hånd var der åbne sår.
Udslættet, som også kom på lårene og i hendes ansigt gjorde så ondt, at hun ikke kunne sove om natten.
Tidligere havde hun konstateret, at hun reagerede på fugt, hvilket betød, at hun dårligt kunne vaske gulv, gå en tur i regnvejr eller sågar tage et bad. Derfor besluttede hun sig til at gøre noget ved det, da hun arbejdede i en blomsterbutik, hvor hun var meget i kontakt med vand. Og det har hun bestemt ikke fortrudt.

– Min egen læge mente ikke, at der var noget at gøre, men det ville jeg ikke acceptere. Derfor fik jeg en henvisning til en hudlæge, der lavede priktests på ryggen. Desværre kan disse tests ikke måle “vand- og planteeksem”, som hudlægen formodede det var, mit arbejde taget i betragtning. Det underlige var, at jeg ikke reagerede på blomster eller andet i priktesten. Jeg blev alligevel tilbudt at få foretaget en yderligere test i København, hvilket jeg dog fravalgte, da jeg tænkte, at det ikke ville give mig svar på, hvorfor og hvad jeg kunne gøre. Jeg valgte i stedet at slutte i blomsterbutikken, hvor jeg var startet som elev, men blev hurtigt ansat som juleassistent i en isenkrambutik, fortæller Majbritt Christensen fra Billund, hvis far i mange år har lidt af psoriasis, som han dog holder nede med akupunkturbehandlinger.

Nålene stoppede “ildebranden”
– Min far har igennem længere tid gået til akupunktur hos “Punktet” i Vejle, som er en akupunktur- og colon hydroterapi klinik. Han foreslog mig at tage en snak med PA-Akupunktør Jørn Larsen, som mente, at der kunne være tale om en ubalance i tarmens bakterieflora Derfor forsøgte jeg mig med et par akupunkturbehandlinger, som hjalp med at holde “ildebranden” nede. Jeg fik også foretaget tre tarmskylninger af tyktarmen for at akupunkturen skulle virke optimalt. For at finde årsagen til det hele fik jeg undersøgt mikrobiologien i både tynd- og tyktarm, samt tarmens sundhedstilstand. Derudover fik jeg undersøgt, om der var fødevarer jeg var ikke kunne tåle, selvom de tidligere tests havde været negative Jeg fik jeg at vide, at jeg havde massiv overvækst af en bestemt type svamp i tynd- og tyktarm, og i tilgift en overvækst af en hel række bakterier, som ikke ville være der, hvis den gode bakterieflora var i balance. Dernæst fandt jeg ud ad, at jeg ikke kunne tåle ting fra natskyggefamilien som kartofler og tomater samt at jeg reagerer på gær og svampe som champignon, og på komælk, ost, hvede, havre og rug, siger Majbritt Christensen og fortsætter:

– I den første halvanden måned holdt jeg mig fra ting, som jeg reagerede overfor, f.eks. brød og kartofler, mens jeg fik et kosttilskud med probiotika (tilskud af levende mikroorganismer). Derefter begyndte jeg så småt at tage andre ting ind, f.eks. en kartoffel om dagen og lidt brød. Men tomaterne kan jeg altså ikke tåle. Løsningen er at holde kosten, som jeg hurtigt blev dus med, samt vide, hvor meget jeg kan tåle af de enkelte ting. Og så går jeg løbende til akupunktur. Her får jeg samtidig checket mit antioxidant-niveau via en blodprøve, hvor jeg prikker mig selv i fingeren, udtaler Majbritt Christensen.

– I dag er det kun, hvis jeg snyder med kosten, at jeg får prikker på oversiden af hånden, men ingen smerter, revner eller blødninger i huden. Tidligere var jeg bleg og hvid i huden med rande under øjnene, da jeg ikke kunne sove om natten. I dag har jeg fået min kulør og energi samt min nattesøvn tilbage. Jeg er bare så glad for, at jeg traf et valg om at finde årsagen og løsningen til mine gener, i stedet for at skulle lære at leve med dem, slutter Majbritt Christensen, som ikke vendte tilbage til blomsterbinderiet, men i stedet er ved at blive uddannet til isenkræmmer.

FAKTA:
“Punktet” er en akupunktur- og colon hydroterapi klinik, som arbejder efter den klassiske kinesiske filosofi om energi og energibaner, flow og stagnation, kulde og varme, yin og yang, fugt og slim m.m. Derudover drages den praktiske fjernelse af stagnerede affaldsstoffer i tarmen, som i sig selv er en terapeutisk forhindring for akupunkturen, ind i billedet, når der er tale om hudproblemer, hovedpiner eller problemer i bevægeapparatet. Ved colon hydroterapi, der også kaldes tarmskylning, anvendes der ikke tryk på vandet, ligesom der ikke anvendes sug. Der kommer kun den mængde vand ind som tarmen tillader, idet der er et trykmanometer på maskinen, der konstant følger trykket i tarmen. Klinikken samarbejder med laboratorier i USA og Nordic Laboratories i København.
Kontakt os for yderligere informationer.